Wat als het wel kan?

We hebben meer data en tools dan ooit en toch is het nog steeds niet makkelijk om succes in marketing & business veel beter te voorspellen. Fascinerend. Ik zie het als mijn persoonlijk missie om te zoeken naar de heilige graal: succes in business daadwerkelijk voorspelbaarder maken door het beter begrijpen van menselijke behoeften. Het decoderen van menselijke behoefte is de kern van elk succes van producten, communicatie, sales, marketing, etc.  Deze website is een plek waar je verhalen over dit avontuur en deze passie kunt volgen.

Hoe mijn 18 jaar ervaring als professional er in cijfers uitziet #trots

Ervaring kan je voelen. En is niet altijd te zien. Ervaring krijgt iedereen door meters te maken. Veel doen, veel proberen en daardoor veel leren. De cijfers in hieronder vertellen het één en ander over de meters die ik gemaakt heb.

0
Creatieve campagnes mogen ontwikkelen
0
Strategische marketingplannen gemaakt
0
Business strategieën gecreëerd
0
Product- & bedrijfspositioneringen ontwikkeld
0
Brand identities gecreëerd
0
Visuele identiteiten vormgegeven

120+ bedrijven waar ik voor van waarde heb mogen zijn

Ieder bedrijf had zijn eigen structuur, cultuur, wensen en voorkeuren, waardoor ik hun en mezelf beter heb mogen leren kennen.

  • 27 start-ups
  • 10 scale-ups
  • 91 B2B
  • 13 B2C
  • 19 internationale bedrijven
  • 36 software- & techbedrijven

#trots

Een greep uit de bedrijven waar ik van waarde heb mogen zijn.

Mijn persoonlijkheid?​

Wat mij energie geeft? Hoe je het beste met mij kan onderhandelen? Wat mijn blind-spots zijn? Ontdek het allemaal als je met me wil samenwerken (of gewoon nieuwsgierig bent) in mijn online persoonlijkheidsprofiel. Volledige transparantie!