Wat als het wel kan?

Hands-on commercieel aanjager bij start-ups & scale-ups

Als je als bedrijf nog niet veel op het gebied van marketing & commercie in huis hebt en je een flinke stap wil maken, zaken wil aanjagen, zoek dan niet verder. Met mijn ervaring bij meer dan 120 bedrijven, waarvan 27 start-ups en 10 scale-ups, zijn de mensen die meer ervaring hebben vrij schaars. Ik heb er zelfs één zelf gebouwt, Contentleaders, van geen naar 25 mensen in 4,5 jaar tijd. Ik jaag zo goed aan, omdat ik buitengewoon goed kan schakelen tussen het grote plaatje en de details, tussen denken en doen, en tussen verschillende disciplines. Of ik nou een groeistrategie moet bepalen, een campagneconcept moet bedenken of een eerste MVP van de campagne moet maken om het idee te testen, een betere one-man-show om zaken naar een volgend niveau te brengen is moeilijk te vinden.

Als je de beste antwoorden wil krijgen op deze cruciale vraagstukken:

 • Welke markt is het meest waardevol om op te focussen?
 • Welke content moeten we maken om met een hele grote kans op succes goede leads te generen?
 • Welke voor de klant belangrijke behoeften zijn niet of niet goed vervuld? kortom, welke producten moeten we ontwikkelen voor een zeer grote kans op succes?
 • Hoe kunnen we de productadoptie aanzienlijk vergroten door innovatie in de buyer journey?
 • Welke segmenten zijn het meest interessant om nieuwe producten voor te ontwikkelen?
 • In welke segmenten is de kans op tractie het grootst?
 • Hoe kunnen we de waarde van ons product beter communiceren, zodat de adoptie versneld wordt?

Hoe mijn 18 jaar ervaring als professional er in cijfers uitziet #trots

Ervaring kan je voelen. En is niet altijd te zien. Ervaring krijgt iedereen door meters te maken. Veel doen, veel proberen en daardoor veel leren. De cijfers in hieronder vertellen het één en ander over de meters die ik gemaakt heb.

0
Creatieve campagnes mogen ontwikkelen
0
Strategische marketingplannen gemaakt
0
Business strategieën gecreëerd
0
Product- & bedrijfspositioneringen ontwikkeld
0
Brand identities gecreëerd
0
Visuele identiteiten vormgegeven

120+ bedrijven waar ik voor van waarde heb mogen zijn

Ieder bedrijf had zijn eigen structuur, cultuur, wensen en voorkeuren, waardoor ik hun en mezelf beter heb mogen leren kennen.

 • 27 start-ups
 • 10 scale-ups
 • 91 B2B
 • 13 B2C
 • 19 internationale bedrijven
 • 36 software- & techbedrijven

#trots

Een greep uit de bedrijven waar ik van waarde heb mogen zijn.

Mijn persoonlijkheid?​

Wat mij energie geeft? Hoe je het beste met mij kan onderhandelen? Wat mijn blind-spots zijn? Ontdek het allemaal als je met me wil samenwerken (of gewoon nieuwsgierig bent) in mijn online persoonlijkheidsprofiel. Volledige transparantie!