Creativiteit gedreven door wetenschap: een magische combinatie in effectiviteit

Branding, design en copywriting. Aanzienlijk effectiever door te weten wat klanten echt tegenhoudt en beweegt

Weten wat er in het brein moet gebeuren om een aankoopbeslissing te stimuleren

Echt weten wat een uiting / middel uiteindelijk moet doen in het brein, zodat je bewust kunt ontwerpen met een aanzienlijk grotere kans op succes. Niet gissen en testen maar gericht creativiteit inzetten.

Precies weten hoe uitingen & content ons brein en gedrag beïnvloeden

Diepe kennis over hoe het brein reageert op bepaald zaken, zodat er gerichter een oplossing ontworpen kan worden. Wat krijgt aandacht en wat niet? Hoe kennen mensen betekenis toe? Wat is relevantie?

Weten hoe je het brein kunt hacken om gedrag te beïnvloeden

Zonder mensen anders te laten denken, ze toch anders laten gedragen. Diepe kennis over de biases die ons brein hanteert, zodat je met nudges deze effectief kunt inzetten om gewenst gedrag te stimuleren.

"Als je niet begrijpt wat mensen motiveert of tegenhoudt tot een aankoopbesluit, zal geen enkele marketingtool, creativiteit, growth-hack of innovatie, structureel leiden tot duurzame groei."

Precies weten wat klanten aandacht geven

Mensen zien niet alles. Hoe kun je zo ontwerpen dat de automatische piloot maximaal aandacht geeft aan de belangrijke berichten in je advertentie, website of andere uiting? Met behulp van Artificiële Intelligentie en Machine learning kunnen we met een druk op de knop in het ontwerpproces direct feedback geven. Direct inzichtelijk maken wat wel of niet wordt gezien door het brein, zodat je direct ontwerpen kunt aanpassen en effectiever kunt maken.

Een psychologisch profiel van de doelgroep met behulp van Artificiële Intelligentie

Weten wat de persoonlijkheid is van de doelgroep. Wat ze motiveert, waar ze energie van krijgen, wat ze energie van kost, hoe ze het liefst communiceren. Met behulp van dit profiel kunnen marketeers en creatieven berichten en visuals creëren die veel effectiever resoneren bij de doelgroep.

Toepassingen

Branding

Ontwerp merken die direct gewildheid in het brein activeren en die (gepercipeerde) meerwaarde creëren.

Positioneringen

Merken positioneren op een manier dat deze een unieke en relevante plek in het brein kunnen veroveren.

Grafisch ontwerpen & UX design

Weet precies wat mensen aandacht geven en wat niet, hoe je bewust met ontwerpen het gewenste gedrag stimuleert.

Ontwerp fysieke presentaties

Zorg dat POS materiaal, looproutes, presentaties van schappen en producten de gewenste respons oplevert door deze bewust te ontwerpen vanuit hoe het brein van kopers werkt.

Contentdesign

Ontwerp content die klanten echt willen op elk moment in de marketing & salesfunnel en presenteer deze zo dat deze maximaal tot conversie aanzet.

Copywriting

Schrijf teksten die mensen echt bewegen richting gewenst gedrag. Teksten die resoneren en de koopknop in het brein activeren.